Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Prequel του Άρχοντα των Δακτυλιδιών


Φανατική φαν του Άρχοντα των Δακτυλιδιών έφτιαξε prequel των ταινιών του Peter Jackson χρησιμοποιώντας όλες τις οικονομίες της.
Δεν είχε τον προϋπολογισμό και τα 200 εκατομμύρια του Peter Jackson ούτε και χρειάστηκε 8 χρόνια γυρισμάτων στη Νέα Ζηλανδία.
Η Kate Madison είχε όμως μεράκι και πάθος. Με αυτά και τις οικονομίες μιας ζωής κατάφερε να φτιάξει τη δική της ταινία βασισμένη στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών.
Η Kate Madison (ερασιτέχνης ηθοποιός) εμπνευσμένη απο την τριλογία του Peter Jackson σκηνοθέτησε μια ταινία prequel βασισμένη σε υλικό απο τα βιβλία του JRR Tolkien.
 Η Δεσποινίδα Madison 31 ετών απο το Cambridge δήλωσε οτι η τριλογία την ενθουσίασε. "Οι σκηνές μάχης και οι καταπληκτικοί χαρακτήρες με ενθουσίασαν και με οδήγησαν να αποφασίσω να φτιάξω μια ταινία κι εγώ" δήλωσε.
Χρησιμοποίησε 8000 λίρες απο τις οικονομίες της. Έπιασε δουλειές όπως προσωρινή υπάλληλος σε γραφείο. Έβαλε στο Youtube αγγελία για δωρεές με στόχο να μαζέψει 17000 λίρες που χρειάζονταν.

Έπεισε 400 άτομα ηθοποιούς και τεχνικούς να δωρίσουν τον χρόνο τους ενώ και η ίδια πρωταγωνίστησε παίζοντας τον ρόλο της Elgarain.
Ξεκινώντας στα μέσα του 2008 γύρισε τη ταινία Born Of Hope σε διάφορες τοποθεσίες στην Αγγλία.
Η Kate Madison λέει υπήρχαν φορές που έκανε κρύο ήμασταν μούσκεμα στη μέση του δάσους και αναρωτιόμασταν αν θα τα καταφέρουμε. Τελικά τα καταφέραμε και αυτό είναι ένα υπέροχο συναίσθημα.
Η ιστορία της βασίζεται σε 2 παραγράφους σε βιβλία του Tolkien που αναφέρει τις περιπέτειες του Arathorn και της Gilraen τους γονείς του Aragorn τον ρόλο του οποίου στις ταινίες του Jackson έπαιξε ο Viggo Mortensen.
Γυρίστηκε στις εξής τοποθεσίες: Epping Forest, Essex, and West Stow, Suffolk με την άδεια των τοπικών αρχών.
Ο Christopher Dane, που παίζει το ρόλο του Arathorn στη ταινία μαζί με την Beth Aynsley που παίζει το ρόλο της Gilraen είπε οτι η εμπειρία αυτή ήταν ξεχωριστή. Ο 45χρονος ηθοποιός δήλωσε: "Ήταν διασκεδαστικά και όλη η ταινία γυρίστηκε με λιγότερα λεφτά απο όσα χρειαζόταν ο Peter Jackson για το πρωινό γεύμα του cast του στα γυρίσματα στη Νέα Ζηλανδία.
Ο Jackson συνεργάζεται με τον Μεξικανό σκηνοθέτη Guillermo del Toro για τη παραγωγή του Hobbit σε 2 ταινίες που θα βγουν το 2011 και 2012.


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Napoleon : Total War




Το Napoleon Total War είναι φτιαγμένο με την ίδια μηχανή που είχε φτιαχτεί το Empire Total War προσθέτει ωστόσο πολλά νέα χαρακτηριστικά που οι δημιουργοί δεν είχαν χρόνο να ενσωματώσουν στο πρώτο παιχνίδι. Ο  Kieran Brigden εξηγεί: "Η ανάπτυξη του Total War είναι ένας κύκλος εξέλιξης-επανάστασης. Δημιουργούμε μια επαναστατική τεχνολογία όπως στο Empire όπου η μηχανή δημιουργήθηκε απο το μηδέν με νέα ΤΝ. Ύστερα σε κάθε νέο παιχνίδι βασιζόμαστε σε αυτή τη τεχνολογία και την αναπτύσουμε όπως στην περίπτωση του Napoleon. Πήραμε οτι είχαμε φτιάξει με τη μηχανή του Empire και τα φτάσαμε στα όρια τους. Το Napoleon είναι οτι θέλαμε να κάνουμε με το Empire αν είχαμε τον απαραίτητο χρόνο."


Η χρονική περίοδος αυτή επιλέχτηκε γιατί πληρούσε όλα τα κριτήρια που είχε θέσει η δημιουργική ομάδα του παιχνιδιού. Ένα τέτοιο κριτήριο για παράδειγμα είναι οτι οποιαδήποτε απο τις αντιμαχόμενες δυνάμεις είχε τη προοπτική αν εξελιχθεί στην νικήτρια δύναμη.

Ο Brigden εξηγεί οτι υπήρχαν πολλοί λόγοι που οι Γάλλοι επιλέχτηκαν ως η κύρια ομάδα του παιχνιδιού. Το ενδιαφέρον, λέει, με τον Ναπολέοντα είναι οτι πήρε τον έλεγχο ενός έθνους κυριολεκτικά μόνος του και το μετέτρεψε στο πιο ισχυρό έθνος της Ευρώπης. Πολεμούσε με έναν ανορθόδοξο τρόπο για την εποχή του που δεν θεωρούνταν και πολύ τιμητικός. Οι απόψεις της εποχής για τον πόλεμο απαιτούσαν πρώτα την χρήση του ιππικού, ύστερα του πεζικού μετά να χρησιμοποιήσεις το πυροβολικό κλπ. Ο Ναπολέων όμως δεν ενδιαφέρονταν για τίποτα απο αυτά παρά μόνο για την νίκη. Απο την αρχή της καριέρας του δεν έπαιζε με συμβατικό τρόπο κάτι που οδήγησε στην φήμη του ως υπερόπτης Γάλλος.

Το παιχνίδι είναι ένας συνδυασμός turn-based και real-time strategy με τον παίκτη να έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τη παραμικρή λεπτομέρεια πριν αρχίσει τη μάχη. Ο παίκτης θα έχει στη διάθεση του 322 μονάδες απο ιππικό, πεζικό και πλοία. Ανάλογα των δυνατοτήτων του υπολογιστή μέσα στο πεδίο της μάχης θα υπάρχουν μέχρι και 10.000 μονάδες. Η εταιρεία προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα που πολλοί οι στρατοί μοιάζουν ίδιοι προσθέτοντας μεγαλύτερη ποικιλία στις μονάδες.

Μεγάλη προσοχή εχει δοθεί στα εφέ αλλά και στο πως αντιδρούν οι μονάδες σε σχέση με το περιβάλλον τους. Οι ναυτικές μονάδες επιστρέφουν σε αυτό το παιχνίδι αν και ο Ναπολέων δεν είναι γνωστός για τις ναυμαχίες που έδωσε. Όπως λέει ο Brigden όμως αυτό δε σημαίνει πως οι παίκτες δεν μπορούν να δοκιμάσουν να νικήσουν σε μια ναυμαχία τους Βρετανούς.


Το σύστημα για τις ναυμαχίες έχει βελτιωθεί αρκετά και νέες δυνατότητες έχουν προστεθεί όπως η επισκευή των πλοίων κατά τη διάρκεια της μάχης.


Ο ρόλος των στρατηγών είναι μεγαλύτερος στο πεδίο της μάχης. Έχουν μια νέα ιδιότητα και μπορούν να ανεβάζουν το ηθικό των μονάδων που βρίσκονται γύρω τους.


Το παιχνίδι θα αποτελείται απο 3 campaigns οι οποίες θα είναι αρκετά μικρότερες απο οτι στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια της εταιρείας να δώσει έμφαση στο κεραυνοβόλο τρόπο διεξαγωγής του πολέμου απο τον Ναπολέοντα. Ο σκοπός είναι λοιπόν να κάνει ο παίκτης οτι έκανε και ο Ναπολέων. Σε πρώτη φάση να νικήσει τους Αυστριακούς. Στο δεύτερο campaign που διαδραματίζεται τα έτη 1798 έως 1801 στη μέση ανατολή καθώς ο Ναπολέων πλέει για την Αλεξάνδρεια. Στο τρίτο campaign διαδραματίζεται τα έτη 1805 έως 1812 σκοπός είναι να καταλάβει ο παίκτης και να κρατήσει τις πρωτεύουσες τους.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί μόνο για PC όπως και τα προηγούμενα της σειράς.

Call of Duty 7

Έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι το Call of Duty 7 θα διαδραματίζεται στο Βιετνάμ και οι ενδείξεις που ενισχύουν αυτή τη φήμη πληθαίνουν. Όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα του περιοδικού VG247, η Activision Blizzard κάνει ένα casting για την εύρεση συνεργατών που θα "δανείσουν" τη φωνή αλλά και τις κινήσεις τους στους ήρωες ενός νέου Call of Duty. Στο πλαίσιο του casting αποκαλύφθηκε και το προφίλ τεσσάρων ηρώων, οι οποίοι θα είναι μέλη της SOG (Studies and Observations Group), μιας ομάδας που έδρασε το χρονικό διάστημα 1964-1972 κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ.

Η γκαρνταρόμπα του Mario...

"Χρυσό" το Dawn of War 2 - Chaos Rising

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της THQ, η ανάπτυξη του Chaos Rising ολοκληρώθηκε.

Το standalone expansion του Dawn of War II θα κοστίζει €29.99 και θα περιλαμβάνει ένα νέο single-player campaign με 15 αποστολές, υψηλότερο level cap (από το 20 στο 30), νέα αντικείμενα, νέες μονάδες και καινούργιους multiplayer χάρτες.

Επίσης, θα μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε και ως Chaos Space Marines. Τέλος, η THQ αποκάλυψε πως όσοι προπαραγγείλουν το Chaos Rising από Steam, Best Buy, GameStop, GameTap ή Metaboli, θα λάβουν ως δώρο ένα αντίτυπο του Saints Row 2 για PC.

Εκείνοι που θα προβούν σε προπαραγγελία του από το THQ.com, θα αποκτήσουν ως μπόνους το Saints Row 2 για PC και το Librarian Wargear Pack για το Dawn of War II.

Το Warhammer 40.000: Dawn of War II - Chaos Rising θα είναι διαθέσιμο για PC από τις 12 Μαρτίου. Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει ένα μονόωρο gameplay video στο Xfire.

Δημήτρης Ζουμάς

Πηγή: www.gameover.gr

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Don't worry be happy..

και αν το βρίσκουμε δύσκολο δεν πειράζει... υπάρχει και η τεχνολογία!

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Κλασικά Μαθήματα Δικαίου!

10 Sci Fi χαρακτήρες για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς!

Βρήκα (η Aguirre δηλαδή το βρήκε) ένα κείμενο στο scifiwire.com που έχουν διαλέξει 10 χαρακτήρες απο sci fi ταινίες και σειρές οι οποίοι θα ήταν κατάλληλοι για αθλήματα των χειμερινών αγώνων!

(Δε το μετέφρασα γιατί θεώρησα οτι κάποια σχόλια ίσως χάσουν στη μετάφραση)

Biathlon: Han Solo

 
 The biathlon involves traipsing through a lot of snow, then shooting something (smoking cigarettes is optional). Han braved the frozen landscape of Hoth to rescue Luke. After that ordeal, he could probably win the biathlon with a 12-pack inside of him.

Ski Jumping: Traci Strauss from Heroes
  
 Not since Jesus has anyone had this much power over water. Flying downhill, Strauss could freeze the slopes and become water to get up to huge speeds before hitting the ramp and flying into outer space.


Curling: Neo 


 
 Neo could slow down reality and alter physics to slide that funny-looking weight just right. If he's off, he just gives it a telekinetic nudge. Of course, this would probably be the biggest waste of his powers possible.

Men's Figure Skating: The Greatest American Hero

 
 This hero's got everything figure skating demands: amazingly curly locks ... a tight package pressed into a leotard ... the ability to fly. Just look at him—he's a dead ringer for a more effeminate version of Brian Boitano.

Ice Hockey: Starbuck 

 
Icy personality—check.
Power plus finesse—check.
Ridiculously high desire to see men bleed—check.
But can she handle the moment when she beats up an opponent, rips off the helmet, and sees her own face inside!?

Speed Skating: The Invisible Man

 
Speed skating is an intense sport that requires total finesse and complete concentration. The Invisible Man skips over both of these strategies, instead lying down in front of the other racers at the starting line to trip everyone. This has made him the easy favorite.

Alpine Skiing: T-800

 
In the future, a robotic assassin is sent back in time with one directive: Win the gold medal in some fancy-ass amateur sport. Naturally, cyborgs with robotic superpowered limbs have a natural advantage at skiing, but many cyborgs malfunction in the cold (sorry, Six Million Dollar Man). That's why, in order to find such well-developed skiing technology, we have to go into the future.

Snowboarding: Marty McFly

 
 Marty has honed his skills flying on hovering skateboards in the unbelievably distant future of 2015. Plus, you know Doc probably has some seriously sick modifications for Marty's ride. It should be a blowout, provided Marty doesn't get tested for plutonium.

Women's Figure Skating: Wonder Woman

 
  In a sport where greatness is judged by how gaudily your leotard sparkles, Wonder Woman is Queen.
Imagine the stunning moment when plain-Jane Diana Prince goes up for a simple spin, but when she lands—BAM! she's Wonder Woman.

Bobsled: Indiana Jones

 It's a widely known fact that bobsledding was invented by Hindus as a means of escaping their trap-laden temples by using mining carts. Nothing's more embarrassing then setting a wall full of poison darts, then realizing you've trapped yourself in the corner. Indiana Jones knows this all too well as M.V.P. of the Thuggee Mine Cart Racing League. 

Πηγή

Beer gadget for sports fanatics

Φανατικοί της μπύρας το gadget που περιμένατε!

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

HandJob!

Μανιτάρια α λα Tube...

Bohemian Rhapsody

Bohemian rhapsody ένα απο τα καλύτερα κομμάτια των queen.

Τα Muppet αποφάσισαν να "κλέψουν" λίγη απο την επιτυχία τους!

Μήνυση κατά του Buzz της Google

Η νέα υπηρεσία της google ήρθε και μαζί της ήρθαν και μηνύσεις.

Μήνυση κατά της νέας υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης Buzz της Google, κατέθεσε η αμερικανική οργάνωση υπεράσπισης των ελευθεριών του κοινού EPIC.

Στην αναφορά της, η EPIC, κάνει λόγο για μία σημαντική παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των χρηστών και καλεί την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου να ζητήσει από την Google να κάνει την υπηρεσία Buzz απολύτως προαιρετική, να σταματήσει να χρησιμοποιεί τις ιδιωτικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις των χρηστών της προκειμένου να δημιουργήσει μία λίστα για την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης και να τους δώσει σημαντικό έλεγχο στα προσωπικά τους δεδομένα".

Σύμφωνα με την EPIC "οι παροχείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τις πληροφορίες που τους δίνουν οι χρήστες και η Google απέτυχε να εκπληρώσει αυτό το ρόλο.

Πηγή pathfinder.gr

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Το Sonisphere Festival στην Ελλάδα!!

Μετά από τον προβληματισμό του Rat για το τι μέλλει γενέσθαι το καλοκαίρι(συναυλιακά) καθώς και η αγωνία λόγω της επικείμενης καταστροφής(;) το 2012, οπότε μένουν με το φετινό 3 καλοκαίρια, έρχεται η ανακοίνωση της didimusic για τη πραγματοποίηση του πολυσυζητημένου Sonisphere Festival με τους(κρατηθείτε): Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax, το εδω και πολλάαααα χρόνια ανεμενόμενο thrash metal πακέτο. Μαζί τους οι Mastodon, Stone Sour και Bullet for my Valentine.








Όλα αυτά θα λάβουν χώρα στις 24 Ιουνίου στο γνωστό Terra Vibe Park. Η προπώληση ξεκινά στις 22 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 στα Tickethouse Αθήνας (Πανεπισημίου 42) και Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102) καθώς και στους δικτυακούς τόπους www.ticketpro.gr και  www.tickethouse.gr

Και το πιο σημαντικό από όλα... Τιμές εισητηρίων:85 ευρώ (μέχρι εξαντλήσεως) και 95 ευρώ για γενική είσοδο και 150 ευρώ για διακεκριμένη θέση.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Περναω ευχαριστα την ωρα μου...

....διαβαζοντας...σημερα ειδα ενα λογοτεχνικο βιβλιο διπλα στη λεκανη (καποιος απο τους συγκατοικους μου περναει ευχαριστα) καλα ρε συ ο συγγραφεας ματωσε τον εγκεφαλο του για να το γραψει και εσυ την ωρα που σφιγγεσε να βγαλεις το σκατο διαβαζεις την καταθεση ψυχης του αλλου και προσπαθεις να ερμηνευσεις τι λεει αναμεσα στη μποχα-σκατιλα ελεος
στη τελικη για αυτο υπαρχουν παιχνιδια στα κινητα και τα σταυρολεξα για να περναμε ευχαριστα την ωρα μας στα καραβια και στη τουαλετα!!

......παιζοντας μπασκετ....ναι ναι το ειδα μικρη μπασκετουλα με βεντουζα για την ντουζιερα!!
καλα υποτιθετε οτι οταν κανουμε μπανιο με το ενα χερι καραταμε το "τηλεφωνο" και με το αλλο το σαπουνι...πως διαλο μπορεις να παιξεις μπασκετ ταυτοχρονα??...εκτος αν δεν σαπουνιζεσε....αηδια!!!

.....λεγοντας ωραιες ατακες......
αν τον βγαλω εξω θα λιποθυμισεις απο οργασμο!!
θα σου βαλω μια ομπρελα στον κωλο και θα την ανοιξω!!
εσυ νομιζεις οτι επειδη σηκωσες 2 βαρακια στο γυμναστηριο οτι θα μας γαμησεις κιολας!!

....κλανοντας.....σημερα ειχα ανοιξει την πισω πορτα του εστιατοριου(ειναι για τις προμηθειες) και εκει που απολαμβανα το τσιγαρο μου και νομιζοντας οτι δεν με βλεπει κανεις.....ξαφνικα περασε ενα ζευγαρι και με κοιταξε στραβωμενα....μα γιατιιιι???!!

γραψτε και εσεις πως περνατε ευχαριστα την ωρα σας...οχι οτι με νοιαζει απλα θελω οι 2 αναγνωστες μας( η συμπεθερα του rat και μια μακρινη τριτο ξαδερφη του atreides) να συμμετεχουν ενεργα και οχι μονο διαβαζοντας!!

Steve Wynn And The Miracle 3 - Amphetamine

Όσοι έχουν δει τη ταινία Bandslam ίσως έχουν ακούσει μια νεώτερη εκτέλεση του κομματιού. Προσωπικά προτιμώ αυτήν.



On the seventh hour of the seventh day
The seventh son was looking for a seventh aged get-away
The word came down from a blinding light
You got one chance, baby, baby, babe, you better do it right

I was driving down on the 101
It was late at night and I was thinking 'bout the things I'd done
All of my regrets and, baby, all of my fears
I was slipping the car from gear to gear to gear

Man, I really got going, I started picking up speed
I hit 135 and I had everything I'd need
Started shaking bad, fearing for my life
I let go of the wheel and I flew into the night

God bless the child, God bless his soul
But God perish the idea that he will die before he's old
You gotta be cool, you gotta behave
And there'll be time for that when I'm lying in my grave

You gotta watch your step, or you'll lose your way
Take heed of your elders, do everything they say
Yeah, I gotta watch out for the man who tolls the bells
But if I fear for the devil and I fear for myself
Lord, I'm gonna have to fear for everybody else

Oh yeah, I'm gonna fly
I'm gonna live until the day I die
Ain't got time to wonder why
I'm gonna live until the day I die

One more heaven, I'm gonna try
I'm gonna live 'til the day I die
Gonna make my way up to the sky
'Cause I'm gonna live until the day I die

The Pacific: A Conversation With The Executive Producers (HBO)

Μερικά σχόλια γα την επερχόμενη μίνι σειρά απο τους Tom Hanks και Steven Spielberg.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Animator vs. Animation (Official version from ABS)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

She Wants Revenge - This is the end



Lyrics | She Wants Revenge - This is the end lyrics

Οταν μεγαλωσω θελω να γινω....


Ενας κουλουρτζης αγοραζει ας πουμε 80 κουλουριαΕχουμε και λεμε 0.14 ευρω = 11.20, με 2,8 συνολικη εκπτωση και 9% ΦΠΑ επι της τελικης τιμης (0,756 ευρω), που τελικα του στοιχιζουν 9,156 ευρω.Τα πουλαει προς 0.50 ευρω το ενα, δηλαδη συνολο 80 x 0.50 ευρω = 40,00 ευρω.Τα 80 κουλουρια πωλουνται καθημερινα σε ενα κτιριο μιας μεγαλης εταιριας, και αν υποθεσουμε οτι ο ιδιος κουλουρτζης πουλαει κουλουρια σε (τουλαχιστον) 5 τετοια κτιρια καθημερινα (σημειωστε οτι ο κουλουρτζης αφηνει τις σακουλες με τα κουλουρια το πρωϊ και περναει το μεσημερι για να παρει τα χρηματα που αφηνουν οι πελατες σε ενα ποτηρακι), εχουμε σε μηνιαιο επιπεδο εσοδα (5 εταιριες) x (25 εργασιμες ημερες) x (40,00 ευρω)= 5.000 ευρω και εξοδα 5 x 25 x 9,156 = 1.144,50 ευρω, δηλαδη ΚΑΘΑΡΑ μηνιαια εσοδα = 3.855,50 ευρω.Φυσικα ο κουλουρτζης δεν εκδιδει αποδειξη για κανενα απο τα κουλουρια που πουλαει, δεν εχει λειτουργικα εξοδα και διαθετει μονο ενα μηχανακι.
Εσυ τι δουλεια κανεις?

Υ.Γ.: Ολα τα παραπανω δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου, αλλα απο πραγματικο τιμολογιο κουλουτζη.Αυτο το αρθρο αναρτηθηκε στο ''χιουμορακι'' γιατι εγω γελασα πολυ με τη σκεψη.Επισης γελασα με το γεγονος οτι καθημερινα προσπερναμε κατι ''κακομοιρηδες'' στο δρομο που δεν τους κοβει το ματακι μας και τελος, γελασα ακομα περισσοτερο οταν σκεφτηκα πως θα ξυνιζαμε οι περισσοτεροι αν η κορη μας εφερνε σπιτι για γαμπρο ενα κουλουρτζη!!!

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Δικαίωση εταιρείας σε υπόθεση file sharing


Τελευταία  οι νομικές κινήσεις εναντίον εταιρειών παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών, ιδιοκτητών ιστοσελίδων αλλά και απλών χρηστών έχουν ενταθεί σε μια ευρύτερη προσπάθεια για τη καταπολέμηση της πειρατείας.
Ενώ ένα τέτοιο κλίμα διαμορφώνεται στην Αυστραλία δικαστήριο δικαίωσε τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου iiNet. Η εταιρεία είχε κατηγορηθεί από τις εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών οτι δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να εμποδίσει τους χρήστες απο το να έχουν πρόσβαση σε κινηματογραφικές ταινίες κατά παράβαση των διατάξεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Το δικαστήριο δέχτηκε το επιχείρημα της iiNet  σύμφωνα με το οποίο ο πάροχος δεν οφείλει να ελέγχει το διακινούμενο υλικό ή να κοινοποιεί προσωπικά δεδομένα πελατών του σε τρίτες εταιρείες, που θεωρούν πως θίγονται τα συμφέροντά τους. Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των χρηστών.
Η απόφαση αυτή του δικαστηρίου ίσως δημιουργήσει νομικό προηγούμενο και για άλλες χώρες.

Will Ferrell, Jim Carrey Jimmy Tango's Fatbusters

Μονομαχίες

Πολιτικές μονομαχίες, προβλήματα οικονομικά και άλλα. Διαφθορά και καταπολέμηση της. Δελτία ειδήσεων και εφημερίδες έχουν πήξει με όλα αυτά (καθώς και με το διαζύγιο της Μενεγάκης που έχει προβληματίσει το πανελλήνιο) Όλα αλλάζουν  και όλα τα ίδια μένουν! Ας ακούσουμε τον Χάρυ Κλυνν και ας το διαπιστώσουμε!

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Die Welle 2010


Μερες τωρα ακουμε στην tv για διαζυγια, περικοπες σε συνταξεις και αλλες μαλακιες.Φοβερα ενδιαφεροντα ολα αυτα, αλλα ρε παιδια εμενα ενα πραγμα με καιει και με τσουρουφλιζει...
Τι σκατα θ γινει με το rockwave? Μπαινω σε forum, site οπου μπορω να σκεφτω και δεν ακομα τιποτα.Λεω ενταξει τωρα απο τον καθε ασχετο περιμενω να μαθω?Οποτε σαν καλο παιδι μπαινω στο site της didi music.Τζιφος.Η didi music, καλα να ειναι τα παιδια, εχει φαει ενα σκαλωμα με τους u2 ανευ προηγουμενου.Παντου 360 (τιτλος περιοδειας του συγκροτηματος).360 360 360.Ενταξει ρε παιδια χαλαρωστε λιγο ο τροχος ανακαλυφθηκε χρονια πριν απλα οι u2 καθονται πανω και παιζουνε τα οργανα τους.Τελοσπαντων σκεφτηκα οτι απλα η didi music νεκρανεστησε τον μακαριτη τον Μιχαλη Τζακσον για μια και μονο εμφανιση και οσο να πεις ολα τα αλλα επισκιαζονται.Η μεγαλη πλακα ειναι στην ιστοσελιδα του φεστιβαλ.Καταρχην δεν λεει πουθενα rockwave 2010.Ενα απο τα πιο μεγαλα Link μεσα στη σελιδα ειναι ενα το οποιο μας ενημερωνει με τα τελευταια νεα για το rockwave 2009!Ναι καλα διαβασατε 2009.Γραφω αυτα με μια παρακληση.Εζησα τρελες στιγμες με Black Sabbath.Και οχι μονο.Εχω ακουσει τα απειρα απο 'δω και απο 'κει οπως Megadeth, Mastodon, Ozzy Osbourne, Metalica, Iron Maiden, Slayer και αλλα πολλα.Οποτε θα παρακαλεσω οποιον μεσ'τα κολπα, ή οποιον ξερει κατι να ενημερωσει.Οχι τιποτε αλλο αλλα ξαναδιαβαστε τα ονοματα παραπανω.Νομιζω μιλαμε για συγκροτηματα-θηρια και εστω ενα απο αυτα να ισχυει, θα γινει πανικος και θα ειναι κατι παραπανω απο εμπειρια το να τους δει καποιος live.Μεχρι να φιλοτιμηθει καποιος να δωσει πολυτιμα info οσον αφορα το rockwave και σε περιπτωση που εσεις οι εξωγηϊνοι αναρωτιεστε αν αυτο τρωγεται, παρτε μια μικρη γευση:






Υποθετω πως εχετε ηδη καταλαβει για ποιο λογο πρεπει να μαθουμε αμεσα ποιους θα δουμε φετος το καλοκαιρι.Γιατι ποσα rockwave μας μεινανε μεχρι το τελος του κοσμου?Μονο 2!
Α!Τωρα στην ιστοσελιδα του φεστιβαλ θα προσθεσουν και νεα για Woodstock, Elvis, Led Zeppelin, Queen.Ετσι μωρε να τα μαθαινουμε πριν προλαβουν οι αλλοι!!!

Μάθημα Οδηγικής Συμπεριφοράς

Η Ελλάδα και οι... άλλοι.

Νομίζω ειμαστε ανάμεσα στις χώρες εκείνες με τις περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας. Σοβαρά αναρωτηθείτε πότε ακούσατε τη τελευταία θεωρία συνωμοσίας; Σε ένα φιλικό σπίτι; Στο λεωφορείο; Στο ταξί; Στη δουλειά; Σε άλλες χώρες δεν υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας; Φυσικά και ναι αλλά νομίζω είμαστε από τις λίγες χώρες που ένα αρκετά μεγάλο μέρος του πληθυσμού πραγματικά πιστεύει οτι όλοι οι άλλοι υπάρχουν μόνο και μόνο για να μας κυνηγάνε. Είναι έτσι; Δεν είναι; Τι να σας πω ο καθένας πιστεύει οτι θέλει! Πάντως αυτό που ξέρω είναι οτι υπάρχουν κι εκείνοι που μας βοήθησαν, μας βοηθούν ή θέλουν να μας βοηθήσουν και συνήθως κανείς δεν τους αναφέρει. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και θα καταλάβετε.

"Στην Ελλάδα και την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει, σε συνδυασμό με το κυπριακό, αναφέρθηκε ο επικεφαλής των Πράσινων, ο Γάλλος ευρωβουλευτής Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, με παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που προηγήθηκε της ψηφοφορίας για την έγκριση της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο κ. Μπεντίτ ο οποίος υποστηρίζει την καταψήφιση της Επιτροπής από το Ευρωκοινοβούλιο, κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο για «γενικολογίες» και «έλλειψη πρωτοβουλιών».

«Μιλάτε για πρωτοβουλίες» είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Επιτροπής- «ποια ήταν η πρωτοβουλία της Επιτροπής για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα ; Που είναι η αλληλεγγύη για την Ισπανία ; δεν φαίνεται πουθενά δεν ακούω τίποτα».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ τόνισε «θα σας δώσω μία συμβουλή. Ένα από τα προβλήματα της Ελλάδας είναι ο προϋπολογισμός της για την άμυνα. Το 4,3% του ελληνικού ΑΕΠ πηγαίνει στην άμυνα. Το πρόβλημα είναι η Κύπρος και οι σχέσεις με την Τουρκία».

Ο αρχηγός των Πρασίνων ρώτησε στη συνέχεια :«Πού είναι η πρωτοβουλία της Επιτροπής για να λυθεί το κυπριακό ώστε να ελαφρυνθεί το ΑΕΠ της Ελλάδας από το βάρος αυτής της ηλίθιας και βλακώδους εμπλοκής που θα πρέπει να επιλύσουν ως Ευρωπαίοι ; Τι έκανε η Επιτροπή ; Μηδέν, απολύτως τίποτα» κατέληξε ο κ. Μπεντίτ."

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Chattanooga Choo Choo!

Το τραγούδι "Chattanooga Choo Choo" ακούστηκε πρώτη φορά στη ταινία Sun Valley Serenade το 1941. Ήταν το #1 τραγούδι στις Ηνωμένες πολιτείες στις 7 Δεκεμβρίου του 1941.  Υπήρξε το πρώτο τραγούδι για το όποιο απονεμήθηκε χρυσός δίσκος στον στον Γκλεν Μίλερ στις 10 Φεβρουαρίου 1942 έχοντας κάνει 1.200.000 πωλήσεις.

Μπλόκο των ιταλικών αρχών στο Pirate Bay

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που η σουηδική δικαιοσύνη καταδίκασε τους υπευθύνους του γνωστού torrent tracker Pirate Bay, ωστόσο η δημοφιλής υπηρεσία είναι ακόμα σε λειτουργία και εξακολουθεί να συμμετέχει στο πρωτόκολλο διαμοιρασμού BitTorrent. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι έχουν τελειώσει τα προβλήματα.
Η Ιταλία είναι η επόμενη χώρα που έχει βάλει στο στόχαστρο το Pirate Bay.

Ιταλικό δικαστήριο διέταξε πρόσφατα τον αποκλεισμό του tracker από όλους τους χρήστες του Internet που κατοικούν στη χώρα. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο ζητά από τους ISPs να μην επιτρέπουν στους πελάτες τους την πρόσβαση στο Pirate Bay. Κατά πάσα πιθανότητα, το θέμα θα εξεταστεί και σε δεύτερο βαθμό, ωστόσο δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα πρόκειται για το ιταλικό εφετείο ή για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Οι ISPs υποχρεούνται να προχωρήσουν άμεσα στην υλοποίηση της απόφασης. Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι Ιταλοί χρήστες θα συνεχίσουν να μπαίνουν στο Pirate Bay, χρησιμοποιώντας κάποιον proxy server.

Πηγή: Pc Magazine

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

O Johnny Depp σκηνοθετεί ντοκιμαντέρ για τον Keith Richards

O γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να βρεθεί πίσω από την κάμερα για να σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του κιθαρίστα των Rolling Stones, Keith Richards.
Σε όσους θυμούνται την «επική» συνεργασία τους στους "Πειρατές της Καραϊβικής", ο Johnny Depp είπε ότι θα πρέπει να περιμένουν τα καλύτερα. Σε περαιτέρω δηλώσεις που έκανε για χάρη κινηματογραφικού webzine ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο project: «Όσο εγώ θα βρίσκομαι στη Σερβία για γυρίσματα, οι συνεργάτες μου θα ψάχνουν ασταμάτητα για υλικό από συναυλίες και backstage. Είμαι πολύ συγκινημένος που ο ίδιος ο Keith δέχθηκε να συμμετέχει σε αυτό».



Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Johnny Depp βρίσκεται πίσω από την κάμερα. Η πρώτη του απόπειρα στη σκηνοθετική καρέκλα ήταν πριν δεκατρία χρόνια με την ταινία "The Brave".

Πηγή: www.rocking.gr

Πως θα ηταν το Lost αν...

Ένα video απο φίλους της σειράς για το πως θα ήταν η εισαγωγή του Lost αν είχε γυριστεί κάμποσες δεκαετίες πριν!

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Οικονομία σε κρίση

«Ελπίζω ότι όσοι εξ' υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ' εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ? ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της»

«εφ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».

Ιωάννης Καποδίστριας, πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ' Εθνοσυνέλευση.

Επειδή δε ξέρουμε και αν ξέρουμε ξεχνάμε...

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ρουφιανέψτε και κερδίστε πλούσια δώρα!


Πριν απο 2 μήνες ο Τόνι Μόργκαν λάνσαρε μια νέα υπηρεσία την «Internet Eyes» η οποία είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στην Βρετανία και στις οργανώσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Στόχος της εταιρείας ήταν η χρήση εθελοντών που καθ΄υπόδειξη της αστυνομίας  θα παρακολουθούσαν βίντεο απο τις κάμερες κλειστού κυκλώματος με την ελπίδα να εντοπίσουν εγκλήματα. Όποιος εντόπιζε περισσότερα εγκλήματα θα κέρδιζε ένα βραβείο 1.000 αγγλικών λιρών! Η εταιρεία είχε εγγραφές για πάνω απο 10.000 εθελοντές.
Η Βρετανία είναι ήδη μια απο τις χώρες με τις περισσότερες κάμερες παρακολούθησης αν και η αποτελεσματικότητα τους στην εξιχνίαση εγκλημάτων δέχεται αρκετές κριτικές.

Οργανώσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υποστηρίζουν οτι πρόσβαση σε τέτοιου είδους υλικό μπορούν να έχουν μόνο η Αστυνομία, οι δικαστικές Αρχές κ.λ.π. Η εταιρία του κ. Μόργκαν δήλωσε, πάντως, πρόθυμη να συμμορφωθεί με τις όποιες υποδείξεις του Γραφείου του Επιτρόπου Πληροφοριών.

Αν και το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών (ICO) αποφάσισε να παρέμβει και να «παγώσει» την έναρξη λειτουργίας του όλου εγχειρήματος φαίνεται οτι ο μεγάλος αδερφός είναι πολύ πιο κοντά απο οτι νομίζουμε. Ιδιώτες να παρακολουθούν ιδιώτες με την ελπίδα οτι αν είναι καλοί σε αυτό θα πάρουν μερικά χρήματα!

Το επόμενο βήμα θα είναι να φτιάξουμε και ένα reality show στο οποίο θα παρακολουθούμε τους υποψηφίους να παρακολουθούν πιθανούς εγκληματίες. Θα τους παρακολουθούμε καθώς η αδρεναλίνη τους θα χτυπά κόκκινο όση ώρα κάνουν το «καθήκον» τους. Θα αγχωνόμαστε κι εμείς μαζί τους για το αν θα καταφέρουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερες "υπηρεσίες" στην κοινωνία και να εντοπίσουν όσο πιο πολλούς εγκληματίες μπορούν! Φυσικά στα ενδιάμεσα θα μπορούμε να χαζεύουμε υπέροχες διαφημίσεις για εξοπλισμό και υπηρεσίες που θα μας επιτρέψουν κι εμάς να παρακολουθούμε τους αγαπημένους μας ή τους γείτονες μας. Δε θα χρειάζεται να αναρωτιέστε ποιου γείτονα το σκυλί κατούρησε το αμάξι σας! Απλά πατήστε rewind και νιώστε κι εσείς μέρος του παιχνιδιού!

Διαδικτυακή κάμερα σώζει τουρίστα

Ένας Γερμανός τουρίστας που χάθηκε στους επιπλέοντες πάγους της Βόρειας Θάλασσας σώθηκε όταν τον εντόπισε μια γυναίκα που θαύμαζε το ηλιοβασίλεμα σε μια διαδικτυακή κάμερα, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.
Ο τουρίστας είχε ανέβει σε ένα κομμάτι πάγου έξω από τις ακτές σε μια προσπάθεια να φωτογραφήσει και ο ίδιος τη δύση του ήλιου κοντά στην πόλη Ζανκτ Πέτερ-Όρντινγκ. Αποπροσανατολίστηκε, δεν μπορούσε να βρει το δρόμο για την ακτή και τελικά άρχισε να ανάβει το φλας της φωτογραφικής μηχανής του για να τραβήξει την προσοχή.
Πράγματι, οι λάμψεις τράβηξαν την προσοχή μιας γυναίκας που βρισκόταν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, στη νότια Γερμανία, και παρακολουθούσε το ίδιο τοπίο από τον υπολογιστή της. Ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία εντόπισε το χαμένο τουρίστα και του έδειξε το σωστό δρόμο αναβοσβήνοντας τα φώτα ενός περιπολικού.
Οι ταυτότητες του τουρίστα και της γυναίκας που τον έσωσε δεν δημοσιοποιήθηκαν, ενώ οι εικόνες που μετέδωσε η διαδικτυακή κάμερα διαγράφηκαν πριν έρθει η ιστορία στο φως.

Πηγή pathfinder.gr

Αν έχεις τύχη διάβαινε και ο γερμανός κύριος είχε απο οτι φαίνεται πολλή τύχη μαζί του. Είμαι σίγουρος οτι όπως κι εμείς ούτε και αυτός θα φαντάζονταν ποτέ οτι μια web-cam θα έσωζε την ζωή του!

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

OSCAR 2010


Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Oscar 2010 που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Μαρτίου στο Los Angeles (rat να μου στείλεις με sms τους νικητές !!! ;p;p)

Αναμενόμενο ήταν το γεγονός ότι η ταινία 'Avatar' συγκέντρωσε 9 υποψηφιότητες μαζί με την ταινία 'The Hurt Locker' (δεν την έχω δεί αυτήν...ακόμα !)

Ιδού οι υποψηφιότητες στις κύριες κατηγορίες (αν θέλετε περισσότερα τότε...www.oscar.com) :


ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ
Avatar
The Blind Side
District 9
An Education
The Hurt Locker
Inglourious Basterds
Precious
A Serious Man
UP
Up in the air

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
James Cameron (Avatar)
Kathryn Bigelow (The Hurt Locker)
Quentin Tarantino (Inglourious Basterds)
Lee Daniels (Precious)
Jason Reitman (Up in the air)

Α' ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ
Jeff Bridges (Crazy Heart)
George Clooney (Up in the air)
Colin Firth (A single man)
Morgan Freeman (Invictus)
Jeremy Renner (The Hurt Locker)

Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ
Sandra Bullock (The Blind Side)
Helen Mirren (The last station)
Carey Mulligan (An Education)
Gabourey Sidibe (Precious)
Meryl Streep (Julie & Julia)

B' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ
Penelope Cruz (Nine)
Anna Kendrick (Up in the air)
Maggie Gyllenhaal (A Crazy Heart)
Vera Farmiga (Up in the air)
Mo'nique (Precious)

B' ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ

Matt Damon (Invictus)
Woody Harrelson (The Messenger)
Stanley Tucci (The Lovely Bones)
Christopher Plummer (The Last Station)
Christoph Waltz (Inglourious Basterds)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΤΑΙΝΙΑ
Ajami (Israel)
El Secreto de sus ojos (Argentina)
The milk of sorrow (Peru)
Un prophete (France)
The white ribbon (Germany)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
Coraline
Fantastic Mr.Fox
The princess and the frog
The secret of Kells
UP

ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ
District 9
An education
In the loop
Precious
Up in the air

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

The Hurt Locker
Inglourious Basterds
The Messenger
A serious man
UP

Πλήρης υποστήριξη του Greasemonkey και στον Google Chrome

 
Όσοι χρησιμοποιούν τον Firefox της Mozilla θα έχουν ακούσει κάποια στιγμή για το Greasemonkey, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που το χρησιμοποιούν συστηματικά. Το Greasemonkey είναι ένα add-on που δίνει τη δυνατότητα για αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις σε πολλές ιστοσελίδες. Μέχρι τώρα, η χρήση του στον Chrome της Google απαιτούσε κάποιες εξειδικευμένες ρυθμίσεις, οι οποίες όμως αποτελούν παρελθόν στον Chrome 4.
Ο Aaron Boodman, δημιουργός του add-on για τον Firefox, δήλωσε αυτή τη βδομάδα ότι ο Chrome 4 θα υποστηρίζει τη συντριπτική πλειονότητα των Greasemonkey scripts, δίχως να χρειάζεται κάποια άλλη κίνηση από την πλευρά του χρήστη. Το νέο καθεστώς αφορά όλες τις εκδόσεις του Chrome 4, τόσο τη σταθερή για Windows, όσο και τις beta για Linux και Mac OS X.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γύρω στα 40.000 scripts που ενεργοποιούνται μέσω του Greasemonkey. Ωστόσο, ο Boodman προειδοποιεί ότι περίπου το 20% δε θα λειτουργεί στον Chrome, λόγω διαφορών στον κώδικα ανάμεσα στον Firefox και τον browser της Google.

Πηγή: Pc Magazine

The Virtual Revolution

To The Virtual Revolution είναι μια νέα εκπομπή του BBC η οποία μάλλον θα ολοκληρωθεί σε 4 μέρη. Η εκπομπή ασχολείται με την ιστορία του Internet την εξέλιξη του και τον τρόπο που επηρεάζει και διαμορφώνει το κόσμο μας. Η Dr. Aleks Krotoski παρουσιάζει στοιχεία αλλά και συνεντεύξεις με ανθρώπους που πρωτοπόρησαν και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Internet.

Έχει προβληθεί το πρώτο επεισόδιο. Ένα "trailer" των πρώτων λεπτών για να πάρετε μια ιδέα για την εκπομπή.



Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Θελω να πατε να πνιγειτε!!

Οχι εσεις που διαβαζετε τα post.Αλλα αυτοι που καθε μερα μας κανουν ολο και πιο ζωα.
Αρχιζοντας, σορι αλλα μονο συγκρατημενος δεν θα ειμαι σε αυτο το αρθρο.Και αυτο γιατι τα εχω παρει στο κρανιο με καθε μαλακια που βλεπω στην τηλεοραση.Δεν φτανει που μας τα εχουνε κανει τσουρεκια με τον καθε πρεζακια, δεν φτανει που εχουμε γινει φυτα χαζευωντας την καθε παρτολα να χωριζει, να τραγουδαει και δεν ξερω και 'γω τι αλλο, τωρα αρχισανε να δειχνουν οτι θελουν για να πουλησουν..
Ανεκαθεν πιστευα οτι το 99,9999% των διαφημισεων ειναι σαν να απευθυνονται σε ηλιθιους.Και ειδα τωρα μια διαφημιση γνωστης τηλεφωνικης εταιριας (σιγα μην τους κανω και διαφημιση) της οποιας το consept ειναι η ελληνικη επανασταση!!!Δηλαδη ο Κολοκοτρωνης να μιλαει στο κινητο με το Καραϊσκακη και αλλα τετοια σκατα και στο τελος σκαει και το πιασαρικο σλογκαν ''τετοια επανασταση στην επικοινωνια δεν ξαναγινε'', ετσι για να ψηθουν και να αγορασουν τα γελαδια που βλεπουν τηλεοραση.

Ωραια δεν λεω ας εχουμε λιγο χιουμορ (και εμενα μου αρεσουν οι πρωτοτυπες διαφημισεις) αλλα να δειχνουμε ετσι χυμα ηρωες που αγωνιστηκαν για αυτη τη χωρα και για την ελευθερια μας με αυτον τον τροπο, ειναι το λιγοτερο μια ωραια γαμημενη αηδια.Ποιος ηλιθιος το σκεφτηκε και ποιος ηλιθιοτερος το υλοποιησε κιολας δεν ξερω αλλα θα επρεπε το λιγοτερο να ντρεπονται που το εκαναν αυτο.Μην με παρετε στραβα ρε παιδια σαν εσας ειμαι και γουσταρω πιο πολυ χιουμοριστικα αρθρα στο blog της παρεας μου αλλωστε αυτοι που με ξερουν καλυτερα, ξερουν ποσο πολυ του χιουμορ ειμαι.
Πουληστε, αγοραστε, κρεμαστειτε απο ταβανια, βαλτε φωτιες και στηστε συναυλιες για προωθηση, αλλα αυτη τη σκατοχωρα για 3 πραγματα την εκτιμουν και την θαυμαζουν οι απεξω.Να τα κανουμε και αυτα κωμωδια?

Υ.Γ. : Δεν ειμαι κανενας ακροδεξιος να προσκυναω σημαιες και τετοια, απλα ΣΕΒΟΜΑΙ ορισμενα πραγματα.