Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Transformers 3 : Dark of the moon



- Πάμε σινεμά??!!!

- Παίζει καμία καλή ταινία??

-μμμμ...το Transformers 3 !

- Άστο μωρέ, μαλακία θα ναι σαν το τελευταίο που χαμε δεί πρόπερσι καί κοντέψαμε να βγάλουμε πανό διαμαρτυρίας σαν τους Αγανακτισμένους στη Βουλή στο τέλος...επειδή δεν είχε τέλος !!!

- Έλα, πάμε έτσι για να κλείσει η τριλογία...

- Μάλλον θα κλείνουμε τα μάτια μας μέσα στην αίθουσα όσο θα παίζει η ταινία (ο Θεός να τη κάνει !!!)

- Κι όμως το Transformers 3 είναι μία απροσδόκητα καλή ταινία που σε αποζημιώνει για το μεσαίο-αισχρό μέρος της τριλογίας καί επιτέλους θα δείς ό,τι περίμενες να δείς στο Transformers: Revenge of the Fallen καί τελικά το μόνο που σε έκανε να το υπομένεις ήταν το ντεκολτέ της Megan Fox την ώρα που πλακώνονταν τα βαρύθυμα ρομπότ απο πάνω της (ουπς!!)

- Τουλάχιστον η Megan Fox θα πάιζει???

- Όχι , πήρε πόδι αφότου αποκάλεσε δημοσίως τον σκηνοθέτη Μαΐκλ Μπεΐ , ''Χίτλερ'', λόγω της συμπεριφοράς του την ώρα των γυρισμάτων....γι'αυτό προτίμησαν αυτή τη φορά γιά τον κεντρικό γυναικείο χαρακτήρα έναν ''Άγγελο'' που θα κατευναύζει τα πνεύματα στις δύσκολες ώρες ...

- Δηλαδή??

- Εκλείθη το 24χρονο μοντέλο της Victoria's Secret , Rosie Huntington-Whiteley

- Κάτι άλλο για να με πείσεις ??

- Εκτός από τον Steven Spielberg στην παραγωγή καί τη συμμετοχή των σπουδαίων ηθοποιών John Turturro, John Malkovich καί Frances McDormand μεταξύ άλλων??

- Ναί ,κάτι άλλο??

- Το ό,τι πρωταγωνιστής είναι ο Shia LaBeouf , ο μόνος άξιος διάδοχος ηθοποιών τύπου Tom Hanks, Bruce Willis (για το μέλλον) και Harrison Ford....

- Νομίζω τα παραλές !!

- Άσχετο ,τελικά ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο....

- Εεεε , θα πάς εσύ για τα εισητήρια????........