Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Απολύσεις στο δημόσιο....


The geography of prejudice 2


Europe according to the Greeks

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Types of drunks

Religion

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Facebook: νέο προφίλ για τους χρήστες με περισσότερη μουσική και τανίες

Αλλαγές προωθεί το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου το Facebook  αντικαθιστώντας το προφίλ των χρηστών με ένα οπτικοακουστικό χρονοδιάγραμμα της ζωής τους και δίνοντας τους την δυνατότητα να μοιράζονται με τους φίλους τους κοινό ψηφιακό υλικό όπως μουσική και ταινίες.

CERN: Σωματίδια ξεπέρασαν την ταχύτητα του φωτός


Την καταγραφή υποατομικών σωματιδίων που ξεπέρασαν την ταχύτητα του φωτός ανακοίνωσαν ομάδα διεθνών επιστημόνων του CERN, ένα εύρημα που θα μπορούσε να ανατρέψει μια από τις βασικές αρχές της Φυσικής.

H συνταγή της κοινωνικής έκρηξης.




Η έκτη κατά σειρά καταιγίδα μέτρων ήρθε να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν ολίγον πόρνες: αν εκπορνευθείς μια φορά, θα το κάνεις για όλη σου τη ζωή. Η κυβέρνηση, που δια στόματος Παπακωνσταντίνου είχε υποσχεθεί το 2010 ότι πέρα από το πρώτο μνημόνιο δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα-μάλιστα ο τότε υπουργός Οικονομικών είχε διευκρινίσει ότι σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αποτυχημένος, παταγώδης αποτυχία που καθόλου δεν τον εμποδίζει να κρατάει τώρα την καρέκλα του υπουργού Περιβάλλοντος- εξακολουθεί να ακολουθεί πιστά τις εντολές της αδυσώπητης τρόικας των δανειστών, που σπρώχνει τη χώρα σε μια αναπόφευκτη κοινωνική έκρηξη. 

Τέλος τα πάρτι στα μέλη της Ακαδημίας Όσκαρ

Νέους κανόνες θεσπίζει η Ακαδημία για τα βραβεία Όσκαρ, σύμφωνα με τους οποίους τα μέλη της δεν θα επιτρέπεται πλέον να παρευρίσκονται σε πάρτι μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. Θα μπορούν, όμως, να πηγαίνουν σε προβολές ταινιών.

Εμείς, οι αγορές και η Ευρώπη


That's Greece vs That's Not Greece

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ας γελάσουμε και λίγο...


Sam Kinison – Jesus Didn’t Have A Wife


130 ...μεγάλες αλήθειες για τον Chuck Norris......

1. Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει.

2. Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.

3. Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.

4. Ο Τσακ Νόρις έδωσε στη Μόνα Λίζα το διάσημο χαμόγελό της.

5. Ο Τσακ Νόρις ανακάλυψε μια νέα θεωρία της σχετικότητας που συμπεριλάμβανε πολλαπλά σύμπαντα, όπου ο Τσακ Νόρις είναι ακόμα σκληρότερος από αυτό (E=m*Τσακ Νόρις²). Όταν ανακαλύφθηκε από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και δημοσιεύθηκε, ο Τσακ Νόρις του έριξε γυριστή κλωτσιά στη μάπα. Σήμερα, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι γνωστός ως Στίβεν Χόκινγκ...


Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

15 Φωτογραφίες της Christina Hendricks


Όχημα για την επόμενη μέρα της καταστροφής!

Αν ο κόσμος τελείωνε αύριο. Αν η ανθρωπότητα χωριζόταν σε μικρές ομάδες απομονωμένες μεταξύ τους. Αν γινόσουν ο νέος Mad Max τότε αυτή τη μηχανή θα ήθελες να έχεις!


Web Browsers οπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

Αν ο αγαπημένος σας Browser ήταν γυναίκα πως θα έμοιαζε; Η Moie Preisenberger φαντάστηκε πως θα ήταν και έφτιαξε την παρακάτω εικόνα.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Βραβεία Emmy


Δείτε τη λίστα με τους φετινούς νικητές κάνοντας κλίκ εδώ.

Το δόγμα του σοκ

Μας έβαλε τα γυαλιά η Σουηδέζα

Το άρθρο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στις 8 Αυγούστου 2011 στην σουηδική εφημερίδα Dagens Nyheter, ναυαρχίδας του σουηδικού τύπου, και περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα αντικειμενικά, κόντρα στην κυρίαρχη προπαγάνδα των ευρωπαϊκών ΜΜΕ (και των σουηδικών ΜΜΕ δυστυχώς μεταξύ αυτών).

Η Ελλάδα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην οικονομική κρίση. Η Κάισα Έκις Έκμαν επισκέφτηκε μια παρεξηγημένη χώρα με ένα διερρηγμένο κοινωνικό συμβόλαιο, όπου όλοι συμφωνούν μεταξύ τους.




Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Αν ο Mal και η Saffron είχαν παιδί...

Αν ο αγαπημένος μας ήρωας από το Firefly Mal είχε παραμείνει παντρεμένος με την Saffron και έκαναν παιδί τότε μάλλον θα έμοιαζε κάπως έτσι....


100 Χρόνια μόδας

Τα σχολικά βιβλία περιέχουν δύσκολα μαθήματα οικονομικών.

Αρης Χατζηστεφάνου - Κατερίνα Κιτίδη
Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian στις 15/9/2011

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε η σχολική χρονιά στην Ελλάδα. Μπορούσες να δείς χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών αλλά αυτό που δεν μπορούσες να δείς ήταν βιβλία στις τσάντες τους. Η κυβέρνηση δεν κατάφερε να δώσει βιβλία και προσπάθησε να μπαλώσει την κατάσταση με αστείες ιδέες - μοίραζε DVD με τη σχολική ύλη και τύπωνε εκατομμύρια φωτοτυπίες. Ίσως για πρώτη φορά από το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου κινδυνεύει να χαθεί μια ολόκληρη σχολική χρονιά. Ακόμη χειρότερα, κινδυνεύει να χαθεί μια ολόκληρη γενιά.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Αλιγάτορας για..κατοικίδιο;

Ο  Dewayne Yarbrough κάτοικος του Σικάγο συνελήφθη απο την αστυνομία για κατοχή επικίνδυνου ζώου καθώς διατηρούσε έναν αλιγάτορα! Όταν οι αρχές ρώτησαν γιατί τον είχε τους απάντησε πως τον χρησιμοποιούσε για να εντυπωσιάζει γυναίκες!


Τυχερός Πιτσιρικάς!


Rowan Atkinson LIVE



Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Επετειακό βιβλίο για το "Dust In The Wind" από τους Kansas


Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα και χιλιοτραγουδισμένα κομμάτια της rock μουσικής και όχι μόνο.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

The Big Bang Theory Comic Con 2011




6 Video με το πάνελ της κωμικής σειράς The big bang theory από την Comic Con 2011.

Όταν ζητάμε βοήθεια..προσέχουμε...


To Internet το 1995 στα MTV News

Δείτε τι έλεγαν το 1995 για το internet διάφοροι διάσημοι για στα MTV News.

Κλασικές ατάκες του Χάρρυ Κλυνν !


Simpsons + BTF = ?