Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Απογευματινά μαθήματα για γυναίκες!


Οι γυναίκες νομίζουν ότι ήδη τα ξέρουν όλα, αλλά ένα λεπτό.... Μαθήματα είναι τώρα διαθέσιμα και για τις γυναίκες στα ακόλουθα θέματα:

ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΥΝΗ...

Η Ιταλίδα υπουργός εργασίας ανακοινώνει



Ελέγξτε το smartphone σας για το Carrier IQ software


Το σκάνδαλο Carrier IQ δεν έχει κοπάσει ακόμα και πολλοί είναι οι χρήστες smartphone που ανησυχούν για την ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων. Αν είστε κάτοχος συσκευής με iOS ή Android, ιδού τι πρέπει να κάνετε για να απαλλαγείτε από την κρυφή εφαρμογή.

Στην περίπτωση του Android, θα πρέπει να κατεβάσετε και να τρέξετε την εφαρμογή Carrier IQ Detector, η οποία ελέγχει τη συσκευή και λέει αν υπάρχει εγκατεστημένο το software. Αν είστε από τους άτυχους και το Carrier IQ υπάρχει στο κινητό σας, μπορείτε να το ξεφορτωθείτε μόνο αν κάνετε root τη συσκευή. Η καλύτερη λύση είναι να περάσετε μια custom ROM, όπως αυτές που κυκλοφορεί η ομάδα Cyanogenmod. Υπ' όψιν, βέβαια, ότι το root ακυρώνει την εγγύηση του κατασκευαστή.

Όσο για το iOS, στην έκδοση 5 κατευθυνθείτε στο Settings > General > About > Diagnostics & Usage κι επιλέξτε Don’t Send. Όσο για τις εκδόσεις 3 και 4, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα και θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες σε αυτή τη σελίδα.


Πηγή: pcmag.com

«Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την κατασκευή του φράκτη στον 'Εβρο

Μετά από πρόταση του υπουργού Χρήστου Παπουτσή, η κυβέρνηση αποφάσισε ενέταξε το έργο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

GOLDMAN SACHS RULES THE WORLD!

«Τρία, δύο, ένα, πάμε»: Ρίψη μολότοφ για τις κάμερες

 

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Το Mega δίνει εξηγήσεις για το αλλοιωμένο βίντεο

Με τρία χρόνια καθυστέρηση, το Mega αποφάσισε να δώσει μια απάντηση για το αλλοιωμένο βίντεο, που μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το Δεκέμβριο του 2008, τις ημέρες που ακολούθησαν τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια. Στο εν λόγω βίντεο, όπως αποδείχθηκε, είχαν προστεθεί στο μοντάζ ήχοι, που έδιναν την εντύπωση έντασης μεταξύ των ειδικών φρουρών και των νεαρών. Δια στόματος του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, το Mega απαντά και αποδίδει τη μετάδοση του βίντεο σε τεχνικά σφάλματα, απορρίπτοντας την παραποίησή για «προπαγανδιστικούς λόγους».

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011