Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Περναω ευχαριστα την ωρα μου...

....διαβαζοντας...σημερα ειδα ενα λογοτεχνικο βιβλιο διπλα στη λεκανη (καποιος απο τους συγκατοικους μου περναει ευχαριστα) καλα ρε συ ο συγγραφεας ματωσε τον εγκεφαλο του για να το γραψει και εσυ την ωρα που σφιγγεσε να βγαλεις το σκατο διαβαζεις την καταθεση ψυχης του αλλου και προσπαθεις να ερμηνευσεις τι λεει αναμεσα στη μποχα-σκατιλα ελεος
στη τελικη για αυτο υπαρχουν παιχνιδια στα κινητα και τα σταυρολεξα για να περναμε ευχαριστα την ωρα μας στα καραβια και στη τουαλετα!!

......παιζοντας μπασκετ....ναι ναι το ειδα μικρη μπασκετουλα με βεντουζα για την ντουζιερα!!
καλα υποτιθετε οτι οταν κανουμε μπανιο με το ενα χερι καραταμε το "τηλεφωνο" και με το αλλο το σαπουνι...πως διαλο μπορεις να παιξεις μπασκετ ταυτοχρονα??...εκτος αν δεν σαπουνιζεσε....αηδια!!!

.....λεγοντας ωραιες ατακες......
αν τον βγαλω εξω θα λιποθυμισεις απο οργασμο!!
θα σου βαλω μια ομπρελα στον κωλο και θα την ανοιξω!!
εσυ νομιζεις οτι επειδη σηκωσες 2 βαρακια στο γυμναστηριο οτι θα μας γαμησεις κιολας!!

....κλανοντας.....σημερα ειχα ανοιξει την πισω πορτα του εστιατοριου(ειναι για τις προμηθειες) και εκει που απολαμβανα το τσιγαρο μου και νομιζοντας οτι δεν με βλεπει κανεις.....ξαφνικα περασε ενα ζευγαρι και με κοιταξε στραβωμενα....μα γιατιιιι???!!

γραψτε και εσεις πως περνατε ευχαριστα την ωρα σας...οχι οτι με νοιαζει απλα θελω οι 2 αναγνωστες μας( η συμπεθερα του rat και μια μακρινη τριτο ξαδερφη του atreides) να συμμετεχουν ενεργα και οχι μονο διαβαζοντας!!

4 σχόλια:

Rat είπε...

Εγω εχω βρει ενα blog που γραφουνε 5 κατεστραμμενα ατομα.Μαλλον θα σταματησω γιατι ολα τα αρθρα ειδικα του Ποντικου ειναι μαλακιες και βαριεμαι να περναω την ωρα μου με αυτους του ηλιθιους.Επισης παιζω πολυ ωραιο ξυλοφωνο...

Garfield είπε...

Μετά από ώριμη σκέψη 2,65 seconds για αυτά που έγραψε ο Rat κ συγκεκριμένα για το ξυλόφωνο η οποία δε με έβγαλε πουθενά, θα πρέπει να παρατηρήσω τα εξής:
1. Η εφημερίδα έχει εφευρεθεί για την εξυπηρέτηση αυτού ακριβώς του σκοπού
2. Η ερώτηση παραείναι προσωπική για να απαντήσω και
3. Δεν είμαι ούτε συμπεθέρα ούτε μακρινή τριτοξαδέρφη..

mpoureki είπε...

1.ασε που με την εφημεριδα μπορεις και να σκουπιστεις μετα γιατι να χαλαμε κωλοχαρτο!! καντο ια το περιβαλλον μακαρι ολα τα πραγματα να ειχαν 2 χρησεις!!
2.ελα πες μας τα προσωπικα σου μην ντρεπεσαι!!
3.εσυ ανηκεις στο blog και υποτιθεται οτι εμεις οι 5 οτι γραφουμε το διαβαζουμε κιολας....ωχ τη σκεφτηκα τωρα οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην τα διαβαζουμε ουτε εμεις....γαμησε τα!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον χωρις να θελω βεβαια να διαφημισω τιποτα, ηθελα να σχολιασω ως προς τη πρωτη παραγραφο με το βιβλιο στη τουαλετα...Για δειτε εδω και μετα πειτε μου αν ματωσε ο συγγραφεας και γιατι δεν πρεπει να διαβαζουμε στη τουαλετα... :)

http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=197608