Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Καλως ηρθατε στο 5ofus!



Μια φορα και ενα καιρο οι τρεις σοφοι ο Ατρειδης(μεγαλο ψωνιο),ο Αντινοος (που μιλουσε με τα ζωα) και ο Rat(που το επαιζε εξυπνος), τρομαγμενοι απο οσα ειδαν στην ταινια 2012 μαζευτηκαν σε ενα συμποσιο(γιατι τα φαγητα ηταν τσαμπα)και ενωσαν την σοφια τους για να σωσουν τον κοσμο.Το αποσταγμα της φιλοσοφιας τους βρισκεται μεσα σε αυτο το blog και δωριζεται απλοχερα σε ολους εσας στην προνομιακη τιμη των 899 το μηνα χωρις Φ.Π.Α. ή αποδειξη.Το ποιοι ηταν οι αλλοι 2 απο τους 5 παραμενει μυστηριο μεγαλυτερο και απο το ποιος παγιδεψε τον Roger Rabbit.Οταν με την απεραντη σοφια μαςτο λυσουμε…..σιγα μην σας το πουμε.μουχαχα!!!

Καλως ηρθατε στο 5ofus!

2 σχόλια:

Anastasia k είπε...

pantws emena tha me voleue kalutera se 12 atokes doseis exoume kai oikonomika provlimata!!!
kai kati teleutaio poios pagidepse ton Roger Rabbit?????????xaxaxaxa!!!

Atreides είπε...

Τα οικονομικα προβληματα ειναι της μοδας το ιδιο και οι δοσεις. Εμεις παλι μαλλον δεν ειμαστε της μοδας αλλα αν θελετε μπορουμε να σας κανουμε 30 ημερησιες δοσεις και αυτο επειδη ειστε εσεις δηλαδη!

Σχετικα με τον Roger Rabbit το εξειδικευμενο προσωπικο του blog μας σας παραπεμπει στην αντιστοιχη ταινια του Hollywood. Οχι και ολοκρηρη ταινια να σας την πουμε σε ενα post. Τα 899 ευρω δεν περιλαμβανουν και αυτο! Διαβαζετε τα ψιλα γραμματα του συμβολαιου!