Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight


 
Το Command & Conquer 4: Tiberian Twilight θα φτασει στα PC μας τον Μαρτιο! Πιο συγκεκριμενα 16 Μαρτιου 2010 θα κυκλοφορησει στην Αμερικη και στις  19 του ιδιου μηνα στην Ευρωπη.  Η τελευταια εκδοση της σειρας ηταν το Command & Conquer 3: Tiberium Wars το οποιο κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2007, ενώ το Μάρτιο του 2008 ακολούθησε το expansion του -ονόματι "Kane's Wrath".  Το Command & Conquer 4 μενοντας πιστο στη παραδοση των προκατοχων του παραμενει ενα Sci-Fi Real-Time Strategy Game. Το Command & Conquer 4: Tiberian Twilight θα ειναι μαλλον και το τελευταιο της σειρας δινοντας στους φιλους της σειρας τον επιλογο της ιστοριας.


 Βρισκομαστε στο ετος 2062. Η ανθρωποτητα βρισκεται στα προθυρα της εξαφανισης. Το Tiberium , ο μυστηριωδης εξωγηινος κρυσταλλος , εχει  κατακλυσει το πλανητη και για δεκαετιες τωρα ειναι η αιτια των συνεχων διενεξεων των GDI και της αδελφοτητας των NOD. Ο πλανητης εχει φτασει στα ορια του και εχει σχεδον γινει μη κατοικισιμος. Αυτη την ωρα ο Kane , ηγετης των NOD και προφητης συμφωνα με τους οπαδους του , δηλωνει οτι εχει βρει τροπο να ελεγξει το Tiberium και να εκμεταλευτει τη δυναμη του. Προκειμενου να το κανει αυτο ομως χρειαζεται την βοηθεια των GDI. Οι 2 παλιοι αντιπαλοι θα σχηματισουν μια συμμαχια σε  μια απελπιδα προσπαθεια να ελεγξουν το Tiberium και προλαβουν την εξαφανιση του ανθρωπινου ειδους!
 

Παλιες μοναδες οπως το mammoth tank παραμενουν στο παιχνιδι και συμπηρωνονται με αρκετες νεες.
GDI Units:
·         Titan
·         Hunter
·         Sandstorm MLRS
·         Orca Mk V
·         Mastodon
·         MCV Mk VII


NOD Units
·         Stealth Tank
·         MCV Mk VII
·         Cyborg Commando
·         Flame Tank
·         Salamander
Συμφωνα με την EA το νεο παιχνιδι θα εχει νεα χαρακτηριστικα οπως
·  Οσο περισσοτερες μοναδες του εχθρου καταστρεφει ο παικτης θα αποκτα ¨εμπειρια¨ και ποντους τους οποιους θα χρησιμοποιει για να αναβαθμιζει το προφιλ του και να ξεκλειδωνει νεες μοναδες.

·  Πρωτη φορα στην ιστορια του παιχνιδιου η βαση σας δεν ειναι ακινιτη! Μια νεα μοναδα το Crawler επιτρεπει στο παικτη να παραγει και να αναβαθμιζει της μοναδες του σε οποιοδηποτε σημειο του χαρτη ενω το ιδιο το Crawler μπορει να μετατραπει σε μοναδα πρωτης γραμμης.

·  Στο multiplayer κομματι του παιχνιδιου θα μπορουν να παιζουν μεχρι και 10 παικτες ταυτοχρονα ενω διατηρηθηκε και το two-player co-op  απο το Red Alert 3! Πολυ καλα νεα για τους φανατικους του multiplayer gaming λοιπον!
Gameplay





Στο Command & Conquer 4 ο παικτης αρχικα καλειται να επιλεξει αναμεσα σε καποιες κλασεις (offence, defence και support). Η καθε κλαση μας δινει προσβαση σε συγκεκριμενες μοναδες οι οποιες αναλογα την κλαση στην οποια ανηκουν ειναι καλες σε καποιον τομεα (επιθεση, αμυνα, υποστηριξη).
Το Tibeium εμφανιζεται σε διαφορα σημεια στο χαρτη και μαλλον η συλλογη του θα ειναι δυνατη απο καθε μοναδα. Οι μοναδες δε κοστιζουν καποιες χρηματικες μοναδες υπαρχει ομως περιορισμος στον αριθμο των μοναδων  που μπορουμε να εχουμε κατι που γινεται πολυ συχνα τελευταια στα παιχνιδια του ειδους.




Δεν υπάρχουν σχόλια: